Inspirativní! Dívka musela v 15 letech odejít ze školy kvůli miminku. V 21 získala titul

10. prosince 2019·Články·Barbora Pisingerová

Foto: Twitter

Když bylo Rachel Campey pouhých 14 let, zjistila, že čeká dítě. Kvůli těhotenství a miminku musela následně pustit školu. Rozhodla se ale kvůli své dceři zabojovat a nikdy se nevzdala. V 21 letech se jí podařilo získat akademický titul v oboru psychologie a poradenství a její šestiletá dcera ji při promoci držela za ruku.

Když přijde na životní úspěchy či neúspěchy, řada z nás má v hlavě nějaké důvody, proč to zrovna nešlo. Pokud je to i váš případ, nechte se inspirovat mladičkou dívkou jménem Rachel Campey (21). Někdy totiž ty největší překážky mohou působit jako ta největší motivace.

Rachel otěhotněla, když jí bylo pouhých 14 let. Tatínek dítěte svou spoluúčast odmítl a škola nedokázala dívce zajistit vhodné podmínky, školačka proto musela vzdělání přerušit. Třebaže byla sama ještě dítě, přivedla na svět holčičku a pojmenovala ji Lily-Rose Campey. A o své dítě se také rozhodla náležitě postarat.

“Když jsem ve 14 zjistila, že jsem těhotná, přísahala jsem, že budu dřít non stop, abych ti zajistila to nejlepší dětství, jaké můžu,” napsala dojatá máma na svůj Twitter na začátku prosince. “O 7/8 vzdělávacích systémů, bezpočtu prací a všem, co nám život připravil později: dnes mám ve svých 21 letech promoci a moje šestiletá dcera je tu se mnou,” pochlubila se krásným úspěchem.

Nakonec to bylo právě nečekané miminko, které změnilo život mladé školačky k lepšímu. “Kdybych neměla Lily-Rose, nebyla bych dnes tam, kde jsem. Trápila jsem se a měla jsem psychické problémy,” promluvila pro server Metro.co.uk o svém dospívání před těhotenstvím.

“Úplně změnila moje vnímání. Než jsem ji měla, byla jsem na tom opravdu špatně, a ona všechno rozjasnila,” vzpomíná pyšná maminka. Dnes má mladá žena všechno před sebou, přesto ale už dokázala urazit pořádný kus cesty.

 

Články - další články

Doporučujeme