Dojemné VIDEO: Vánoční reklama s Eltonem Johnem vás rozpláče

22. listopadu 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube)

Vánoční svátky jsou spjaté nejen s nakupováním dárků, ale také s televizními reklamami. Jednotlivé firmy se předhánějí v tom, která z nich představí nejoriginálnější reklamu týkající se vánočních svátků. Zatím to vypadá tak, že vítězem bude reklamní spot, v němž účinkuje Elton John.

Reklamu nechala vyrobit britská firma John Lewis & Partners. Více jak dvouminutové video se jmenuje The Boy and the Piano (Chlapec a klavír). Tvůrci se ve svém kratičkém filmu pokusili zmapovat život legendárního britského hudebníka Eltona Johna.

Vidět tak vzácné vzpomínky na obrazovce bylo absolutně dojemné. Nezáleží na tom, co se vám v životě stane, tyto vzpomínky z dětství vás formují a zůstanou s vámi navždy,” cituje Eltona Johna server společnosti John Lewis & Partners.

Pro mě bylo důležité, že reklama byla blízká mým vzpomínkám a zážitkům, takže to na mě mělo emocionální dopad. A ano, klavír byl vždy součástí mého života. Mé nejranější vzpomínky se točí okolo hudby a klavír byl vždy součástí naší rodiny, když jsem vyrůstal,” doplnil.

Ve videu hraje na klavír jednu z jeho nejslavnějších písní, Your Song, která se od roku 1970, kdy byla poprvé zahrána, dočkala několika verzí i od jiných zpěváků. “Tyto Vánoce chceme vyprávět příběh o tom, že některé dary mohou být více než dary jako takové a jak jeden dárek inspiroval, změnil a ovlivnil směr chlapcova života. Tímto chlapcem je Elton John,” komentovala společnost reklamu na své internetové stránce.

Články - další články

Doporučujeme