Extrémně obézního retrívra málem utratili. Nová panička mu změnila život

10. června 2019·Články·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook / This is Kai

Retrívr Kai vážil skoro 80 kilogramů. Jakýkoli pohyb pro něj byl doslova utrpění a neušel najednou více než tři kroky. Jeho majitelé ho proto přivezli k veterináři s tím, že bude zřejmě nejlepší, když ho uspí. Zvířecí lékař to však naštěstí udělat odmítl a místo toho našel psovi nový domov. A žena jménem Pam, u které Kai skončil, dokázala skoro nemožné!

Zlatý retrívr jménem Kai se nemohl skoro ani hýbat. Vážil bezmála 80 kilogramů a každý pohyb pro něj představoval utrpění. Když se však jeho majitelé rozhodli, že by bylo nejlepší psa uspat, veterinář jejich přání naštěstí odmítl vyslyšet.

Hi God, it’s me Kai! Thank you for saving me. I am so so grateful because I really love life. If you could make my diet kibble taste like T-bone steak ? that would be really great.-Love Kai ?

Zveřejnil(a) This is Kai dne Sobota 19. května 2018

Místo toho se rozhodl Kaiovi pomoci. Navrhl, že shodit alespoň 45 kilogramů by pejska mohlo navrátit do života. Protože by to však byl náročný proces, navrhl také změnu domova. Kaie se ujala chovatelka jménem Pam, která se rozhodla výzvy zhostit.

Zveřejnil(a) This is Kai dne Úterý 3. dubna 2018

Proces drsné změny životního stylu trval řadu měsíců a byl pro zvíře i chovatelku velmi náročný. Nakonec se však úkol povedl a z Kaie je zase šťastný pejsek plný života. Konečně může opět dovádět a běhat po loukách a o tom, že byl  kdysi uvězněný ve svém vlastním těle, už dnes skoro ani neví.

Motoring!! ??‍♂️???‍♂️?

Zveřejnil(a) This is Kai dne Středa 25. dubna 2018

Na snímky, které zachycují náročnou cestu zlatého retrívra, se podívejte v naší galerii.

Články - další články

Doporučujeme