FOTO: Agresivní řidič se rozeběhl na studenta autoškoly! Co jej rozčílilo?

21. února 2019·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube)

Učitel autoškoly a jeho student byli svědky nečekaného a až agresivního chování jednoho řidiče, který dokonce vystoupil z auta a rozeběhl se k jejich vozu.

Osmapadesátiletý instruktor autoškoly Perwaiz Rajput v rozhovoru pro britský deník Daily Mail potvrdil, že se během jízdy opravdu bál. Jeho student totiž čekal zhruba půl minuty, než se mu podařilo odbočit z hlavní silnice na vedlejší cestu, kvůli čemuž se za vozidlem vytvořila kolona.

Jednoho řidiče to však vytočilo natolik, že se rozhodl na vozidlo autoškoly pověsit. Během jízdy se k němu několikrát přiblížil na nebezpečně blízkou vzdálenost, což samozřejmě studenta vystresovalo.

Při dalším odbočování už došla agresivnímu řidiči jeepu trpělivost, vystoupil z auta a rozběhl se směrem ke studentovi, jenž momentálně dával při odbočování přednost v jízdě jinému vozidlu. Student stačil odbočit dřív, než se k němu muž dostal. Instruktor však neváhal a okamžitě zavolal policii. “Byl to příšerný zážitek, protože jsem nevěděl, čeho všeho může být ten řidič schopný. Bál jsem se, že může mít nůž nebo páčidlo,” uvedl pro Daily Mail vystrašený instruktor.

Při příjezdu policie byl však muž už dávno pryč. Celý záznam byl však nahraný díky kameře v autě, který by mohl pomoci k identifikaci agresivního řidiče, kvůli kterému byl student po incidentu celý roztřesený a nemohl pokračovat v hodině.

Články - další články

Doporučujeme