FOTO: Vánoční reklama na Kofolu je s námi už 15 let! Jak se změnila malá holčička?

28. listopadu 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto YouTube

Reklama na Kofolu běží na českých televizních obrazovkách už od oku 2003. Představitelka malé holčičky se za 15 let dost změnila a jen málokdo by poznal, že hrála v jedné z nejznámějších a nejlepších českých reklam.

Představitelka malé holčičky, která v reklamě na Kofolu šla s tatínkem do lesa řezat vánoční stromeček, se za 15 let velmi změnila.

Reklama měla na obrazovkách premiéru v roce 2003, a to malá Sandra Flemrová teprve chodila do školky. V současné době je studentce z Rokycan už 19 let. Za účinkování v televizním spotu tehdy dostala od agentury 24 tisíc korun.

I když se reklama vysílá nepřetržitě už 15 let, vůbec tomu tak nemuselo být. “Jeden rok už ji chtěli stáhnout, ale lidi jim začali psát, co je to za pořádky, když se blíží Vánoce a ještě v televizi neběží prasátko,” uvedla před časem pro server Neovlivní.cz autorka reklamy Barbora Novotná.

K Vánocům zkrátka tato reklama neodmyslitelně patří a i když se studentka Sandra Flemrová už na televizních obrazovkách neobjevila, jako malou holčičku, která spatří divočáka, si ji budou pamatovat všichni.

Články - další články

Doporučujeme