FOTO: Žena čekala na jídlo 2 hodiny! Neuhodnete, co jí přinesli

30. června 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Taylor Mooney (Instagram, Twitter)

Veganka Taylor Mooney vzala zbytek rodiny do kalifornské restaurace k příležitosti Dne otců. Objednala si jediné veganské jídlo, které bylo na jídelním lístku. Po neskutečných dvou hodinách čekání nevěřila vlastním očím, co jí obsluha přinesla.

Dlouhé čekání na jídlo dokáže zákazníka v restauraci pěkně otrávit. Když už se tak stane, reputaci si zaměstnanci podniku většinou napraví tím, že jídlo je opravdu vynikající a že se vyplatilo na něj čekat.

Takové štěstí ale neměla veganka Taylor Mooney, jež vzala zbytek rodiny a šla s nimi do restaurace oslavit Den otců. Jako veganka neměla velkou šanci, že si něco z jídelního lístku objedná. V nabídce přesto bylo jedno jídlo, které jako vegan mohla sníst.

Nicméně na jídlo čekala dlouhé dvě hodiny. Když jí obsluha objednaný pokrm přinesla, nestačila se divit. Po úmorném čekání dostala pouze pár zelených fazolek a dvě rozpůlené baby karotky  v suchém chlebu. “Jídlo bylo tak suché, že jsem ho musela utopit v hořčici se zelím. Křupavá zelenina v suchém chlebu vůbec nejde dohromady,” uvedla Mooney pro server Unilad.

Články - další články

Doporučujeme