FOTO: Ztracený tříletý chlapec byl konečně nalezen! Toulal se prý s medvědem

4. února 2019·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Breanna Hathaway/facebook, shutterstock

V Severní Karolíně v USA se na dva dny ztratil v tamních lesích tříletý chlapec. Nakonec jej objevili zamotaného v křoví plného trnů.

Casey Hathaway byl naposledy spatřen před domem své babičky, kde si hrál s dalšími dvěma dětmi. Jakmile se zjistilo, že se chlapec ztratil, do pátrání se zapojili desítky dobrovolníků, psi, vrtulníky nebo drony.

Pátrání navíc komplikovalo počasí, neboť začalo mrznout a hustě pršet. S takovým počasím se obavy o chlapcovo zdraví ještě zdvojnásobily.

Večer se domů z pátrání vrátila Lisa Fraker s tím, že ještě musí vyvenčit psy. Když s nimi vyšla ven, uslyšela něco, o čem se domnívala, že by mohl být dětský pláč. Nebyla však sama, protože záchranář, který byl poblíž, slyšel to samé.

Záchranář okamžitě začal utíkat směrem ke zdroji pláče. Opodál v křoví poté objevil ztraceného Caseyho, jenž na první pohled nevypadal nijak vážně zraněný. Byl spíše mírně podchlazený, proto jej záchranář začal postupně zahřívat.

Casey byl poté převezen do nemocnice, kde se setkal se svou rodinou. Když se jej zeptali, co se mu stalo, tak odpověděl, že se potuloval s medvědem. “Bůh mu seslal kamaráda, aby ho udržel v bezpečí,” okomentovala Caseyho maminka jeho dětskou fantazii.

Články - další články

Doporučujeme