GALERIE: Apartmán v korunách stromů. Unikátní švédský projekt láká hosty z celého světa

31. ledna 2017·Články·Redakce

Snili jste někdy o tom, že se ocitnete v korunách stromů obklopeni luxusem a přírodou? Apartmán ve Švédsku může být nyní vaším splněným snem.

Designová kancelář Snøhetta je profíkem v oblasti architektury a právě v tomto případě dokonale skloubila přírodu s moderním pojetím interiéru. Plovoucí bungalov v severním Švédsku je umístěný tak, aby váš výhled patřil jen přírodě a vy jste mohli nerušeně relaxovat v jejím nitru.

Konstrukčně je kabina postavena kolem kmenu borovice na desetimetrových chůdách. Severská architektura se podepsala hlavně na použitém materiálu, i zde se tvůrci drželi přírodního rázu. Hojně je tedy využito dřevo v kontrastu v čistými a ostrými liniemi na 55 metrech čtverečních, kam se hosté překvapivě pohodlně dostanou po schodech. Obývat pak můžou dva útulné pokoje, velkou halu, koupelnu a unikátní terasu. Důrazným prvkem jsou panoramatická okna.

Společnost navrhla už šest kabin v korunách stromů, každá z nich má unikátní název.  I tato sedmá je navržena pro nezapomenutelný pobyt uprostřed nedotčené přírody. Sedmé apartmá či Plovoucí kabina je oslavou severské přírody a celého kabinového projektu. Pobyt si můžete objednat na serveru Treehotel.se.

Články - další články

Doporučujeme