Chlupaté ruce místo dokonalosti! Dva kamarádi si dělají legraci z bezchybných fotek

6. června 2020·Články·Redakce

Všichni vaši přátelé plánují zásnuby, svatbu nebo dítě? Zahlceni dokonale naaranžovanými fotkami přestáváme vnímat realitu a žijeme ve snovém světě. Tedy, rádi bychom, ale naše snídaně spíš vypadá jako ovocný kolaps s jogurtem, než aby připomínala úhledně vyrovnané banány na jemně mletých ovesných vločkách s kokosem, kde je zrnko jako zrnko! Ironicky pojaté fotografie dvou přátel, kteří si z vysněného světa sociálních sítí dělají legraci, opravdu stojí za to!

Pokud jste single, neznamená to, že nemůžete mít hezké fotky z dovolené. Stačí být kreativní, píše web blickamabend.ch. Tento pár je toho důkazem.

Jsou to nejlepší přátelé, nechodí spolu, nejsou zamilovaní a nebudou se brát. Na dovolené, kterou sami úsměvně nazývají malé líbánky, neproběhla dojemná žádost o ruku a nejedli studené jídlo jen proto, že jim hodinu trvalo, než udělají dokonalé fotky.

A přesto jsou jejich snímky hitem internetu. Nafotili totiž parodii na profláknuté momentky známé na sociálních sítích pod heslem Následuj mě.

Články - další články

Doporučujeme