GALERIE: Líčení, které rozhodně nepřehlédnete. Tomuhle říkáme umění

2. října 2017·Články·Redakce

Instagram/the_wigs_and_makeup_manager

Líčení věnují ženy čas proto, aby to, co je na nich krásné, jemně podtrhly. Nánosy řasenek a příliš barevné tvářenky či černě orámované celé oko - to už je naštěstí hudba minulosti. Jak to ale vypadá, když použijete větší než malé množství barev a nepůsobí to nevkusně? Umělecká díla vznikající přímo na obličeji jsou stále větším trendem.

Umění, které je v poslední době stále více v kurzu. Vanessa Davis na svém Instagramu ukazuje, jak se dá kouzlit s barvami a s rysy obličeje. Její práce je pro ni koníčkem a je to opravdu znát. Nechybí jí talent, kreativita, nadšení ani stále se zvyšující počet fanoušků.

Skull Suggestions Please! ?? What theme of skull would you guys like to see? Here is a new previously unposted angle of my Butterfly Skull I did earlier this year. It has been recreated thousands of times and inspired @chrisspy to do a YouTube step by Step. I would love some feedback as to what looks you guys would like to see for my FIRST YouTube tutorial skull! Thanks for supporting my page you beautiful creatures of the universe. Happy Thanksgiving America ??Keep on creating and expressing yourselves in the way you do because what you seek is seeking you! ☄️???? Products used: @maccosmetics mechanical eyebrow pencil in ‘Stud’ for sketching out the design, NW20 Studio tech foundation, Face painting palette by @wolfefaceartfx cream eyeliner in brown by @bennyemakeup face painting brushes by @cassartlondon ☠️ #amazingmakeupart #skullmakeup #dupemag #skulltress #skullart #artoftheday #mua #muashoutouts #faceart #facepainting #maccosmetics #maccosmeticsuk #bbloger #makeupoftheday #sopormagazine #thehorrorhub #makeuptutorials #FeatureMeDita #mythcosmetics #skulltress #feature__my_stuff #StyleArtists #iphone6 #arts_secret #wolfefx #100daysofmakeupchallenge #artwonderful #beardedhorror #art_daily

Příspěvek sdílený ________VANESSA DAVIS________ (@the_wigs_and_makeup_manager),

Články - další články

Doporučujeme