V devadesáti letech vládne Instagramu. Stařenka, které bychom mohli životní elán závidět

8. srpna 2019·Články·Redakce

Tři milióny fanoušků na sociálních sítích. Už to je neskutečné číslo. A druhé šokující? Devadesát! Přesně tolik je nejstylovější stařence, kterou jste kdy viděli. Helen Ruth Van Winkle si říká Baddie a ještě nedávno to byla stárnoucí babička z Kentucky. Její život byla jedna velká horská dráha.

Chvíle štěstí a lásky střídala jedna tragédie za druhou. Krásný a naplněný vztah skončil autonehodou a smrtí manžela, o šestnáct let později jí zemřel syn David na rakovinu. „Trvalo mi spoustu let, než jsem se se smrtí syna i manžela smířila,“ uvedla pro The Telegraph.

Jednoho dne si Helen oblékla barevné batikované triko, od vnučky si půjčila krátké džíny a ta, když přišla ze školy, si babičku hned chtěla vyfotit a fotku zveřejnila na svém Twitteru. Ze snímku se stala virální bomba, tisíce lidí ji sdílelo. Prababičce pak vnučka založila vlastní účet a její rebélie a extravagance je přesně to, co na ní lidé zbožňují. Za poměrně krátkou dobu se stala tváří americké kosmetické značky, vystupovala v několika klipech a přátelí se s Nicole Richie nebo Miley Cyrus. Je to babička do nepohody! Máte doma také takovou?

 

Články - další články

Doporučujeme