Gang si spletl adresu. Dostal za vyučenou od babičky!

20. dubna 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube)

Může se někdy stát, že si lupiči spletou dům oběti. Jenže málokdy se přihodí, že gang narazí ve špatném domě na bývalou thajskou boxerku, která má doma kuši. 49letá Anji Rhys neváhala a dala se s útočníky do boje.

49letá bývalá thajská boxerka Anji Rhys z Velké Británie se kolem deváté večer vrátila domů z práce. Její partnerka spala v obývacím pokoji na pohovce a její syn spolu s 82letou maminkou spali v horním patře domu. Pozdě večer Rhys uslyšela velkou ránu. Usoudila, že někdo prokopl vchodové dveře.

Měla pravdu. Do domu vtrhl čtyřčlenný gang, který si však spletl adresu. Původně chtěli lupiči vpadnout do domu, kde se vyrábí marihuana. Jakmile vykopli dveře, seběhla někdejší boxerka dolů, popadla na zdi visící kuši a po jednom z nich vystřelila. “Běžela jsem a cestou sáhla po kuši. Trochu jsem se poprala s mužem, který sahal po mačetě. Podařilo se mi však vysmeknout a vystřelit po něm,” uvedla pro britský deník The Sun.

V tom okamžiku začal lupič po bývalé boxerce řvát, že ho postřelila, a začal se po ní ohánět mačetou. “Snažila jsem se prohodit kuši oknem, abych spustila alarm, ale zamotala se do záclony,” vysvětlila Rhys, která dodala, že se jí za pomoci partnerky podařilo vytlačit muže ven z domu. Na otázku, proč má doma kuši, odpověděla: “Je to domácí zbraň. Věřím, že byste měli doufat v to nejlepší, ale být připraveni na nejhorší.” Rhys uvedla, že s kuší pravidelně cvičí na zahradě u domu.

Anji Rhys utrpěla zranění na hlavě, ruce a noze. Po lupičích policie pátrá.

 

Články - další články

Doporučujeme