Babička hrdinka (82) se poprala s lupičem. Zmlátila ho berlí

10. září 2019·Články·Barbora Pisingerová

Zdroj: reprofoto YouTube / Nine News Australia

Dvaaosmdesátiletá babička se stala hrdinkou internetu poté, co se jen se svou zdravotní berlí pustila do silného lupiče. Muž přišel do její trafiky a požadoval hotovost, tu mu však dáma odmítala dát. Celý incident natočila bezpečnostní kamera.

Dvaaosmdesátiletá stařenka June Turner pracuje jako prodavačka v rodinné trafice.  Když však do jejího obchodu přišel v úterý 3. září v půl sedmé ráno zahalený muž, čekalo ji něco otřesného. Muž, který se před kamerami maskoval spacákem, po ženě požadoval peníze.

Ta mu je ale odmítla dát a nehodlala ho nechat jen tak odejít. Místo toho se do něj ze všech sil pustila svou berlí, připravená chránit rodinný obchod, co to půjde. Jak se muž snažil dostat ke kase, nedala mu pokoj a holí ho několikrát udeřila přes záda. Pak se lupič pokusil dostat alespoň k cigaretám. Žena ho však chytla za cíp trička a stále se nehodlala vzdát. Muž nakonec stařenku povalil na zem a z prodejny utekl.

Velký úspěch však neoslavil. Z prodejny si nakonec odnesl jen 60 liber, tedy zhruba 1700 korun a šest krabiček cigaret. June byla ošetřena zdravotníky, naštěstí však utrpěla jen monokl a několik modřin na ruce. Už po půl hodině od ošetření zase stála za pultíkem ve svém obchodě.

Články - další články

Doporučujeme