Dominik Hašek je hrdý táta! Dcera Dominika se s kapelou We Are Domi probojovala do finále Eurovison Song Contest

13. května 2022·Hudba·Redakce

Dominik Hašek a Dominika Hašková s kapelou. (Foto: Profimedia)

Skupina We Are Domi v čele se zpěvačkou Dominikou Haškovou zabodovala a dostala se do finále Eurovision Song Contest 2022! Její tatínek, hokejový brankář Dominik Hašek tak už teď může být na svou dceru hrdý. Závěrečné kolo se uskuteční již v sobotu a odvysílá jej i Česká televize na ČT2 od 21. hodin.

Opravdu právem může být na svou dceru hrdý brankář Dominik Hašek. Dominika, která se zpěvu věnuje již od dětství, se s kapelou We Are Domi probojovala až do samého finále evropské hudební soutěže Eurovision Song Contest 2022.

Členy kapely potkala Hašková v anglickém Leedsu, kde studovala na prestižní hudební škole. Její spoluhráči ale nejsou z Anglie, ale z Norska. Společně s kytaristou Casperem a klávesákem Banjaminem soutěží nyní v Turíně.

Padli jsme si do noty, protože se mi začal líbit skandinávský synth-pop,” uvedla pro Český rozhlas Dominika. Do Turína se dostali díky songu Lights Off. Doufám, že budu Česko reprezentovat stejně dobře jako táta,” dodala.

Finálové kolo si fanoušci budou moci vychutnat i na svých obrazovkách. A to v sobotu od 21. hodiny na ČT2. Česká republika se Eurovision Song Contest účastní pravidelně od roku 2015. Nejlepší umístění získal zatím Mikolas Josef, který skončil šestý. Stále platí pravidlo, že diváci nemohou hlasovat pro své reprezentanty.

Hudba - další články

Doporučujeme