Ewa Farna fanoušky opět nezklamala. Klip k novince Verze 02 dojal stovky lidí

12. prosince 2021·Hudba·Lenka Skrzeczkova

Ewa Farna. (Foto. se souhlasem Ewa Farna)

Zpěvačka Ewa Farna opět boduje. Na začátku prosince jí vyšla dlouho očekávaná deska UMAMI. Na ní je také song Verze 02, ke kterému vyšel 10. prosince videoklip. Mnoho fanoušků příběh dojal a zpěvačka ukázala, že titul Zlatá slavice si opravdu zaslouží.

Už je to venku! Třetí klip i celá deska UMAMI! Verze 02 je song, kterým oslavuju výročí mých 15-ti let na scéně,” napsala na instagram Farna. Celý klip je o setkání dospělé Ewy s její malou třináctiletou verzí. Na konci příběhu pak dochází k dojemnému vyvrcholení.

View this post on Instagram

A post shared by Ewa Farna (@ewa_farna93)

Zajímalo by mě jestli by se mnou teďka vlastně ta náctiletá Ewa byla kámoška, jestli jsem se třeba nestala někým s kým by si vůbec nerozumněla. Jestli pořád jednám v souladu se svými dětskými sny. Myslím, že mít kontakt se svým vnitřním dítětem, se svým dětským “já” je důležité a udržuje nás v tom, abychom byli sami sebou v té nejsvobodněji a nejpravdivější podobě, dodala inspirativně zpěvačka.

Jedno oko nezůstalo suché

Videoklip mnoho fanoušků dojal. “Ewi, to se vám povedlo, nádherná píseň i klip. Měla jsem slzy v očích,” uvedla na facebooku Petra. Nejsilnější tvorba, co jsem viděl. Vyrůstal jsem s Váma od 13ti let a vůbec jsem nečekal, že mě to rozpláče. To bylo tak krásný, takové emoce to ve mě zanechalo, že to ani nejde popsat. Děkuji za tak krásný zážitek,” napsal na instagram Matěj. Je tak zjevné, že se Ewa nejen klipem, ale i písní dotkla stovek srdcí svých fanoušků.

Jak se novinka líbí vám? Napište nám na facebook!

 

Hudba - další články

Doporučujeme