Hitovka týdne: Joan Osborne – One Of Us

6. července 2022·Hudba·Barbora Turková

Stalo se vám, že máte s nějakou životní vzpomínkou spojenou píseň, kterou když posloucháte, zažíváte nostalgickou chvilku? Proto si pro vás rádio Frekvence 1 připravilo novinku v podobě Hitovky týdne. Každý týden vybereme jeden song, který zveřejníme na facebooku a instagramu a vy máte jedinečnou možnost se zapojit do vysílání. Tentokrát jsme pro vás vybrali hit od Joan Osborne One Of Us.

Co byste dělali, kdybyste potkali Boha a směli se ho zeptat jen na jednu jedinou otázku? …to by bylo dilema, co? V roce 1995 na nás s tímhle kontroverzním dotazem vyrukovala americká zpěvačka Joan Osborne. Díky písničce „One Of Us“, která se stala hitem po celém světě, se tehdy stala objevem roku.

Získala úctyhodných sedm nominací na Grammy a deník New York Times o ní napsal, že její zpěv je andělská extáze! V pátek 8. července oslaví Joan Osborne šedesátiny. Je možné, že účastníci její narozeninové party jí zapějí nejen to obligátní „Happy birthday to you“, ale třeba také refrén hitu jejího života „One Of Us“!

Jak se zapojit?

Stačí pod příspěvek Hitovky týdne na facebooku a instagramu Frekvence 1 napsat, s čím máte píseň spojenou a jaká je vaše nejoblíbenější písnička od Chinaski. Vaše nejzajímavější odpovědi se pak objeví v pátek v ranním vysílání mezi 7:00 a 8:00 a v rámci Sobotní party na Frekvenci 1, kde bude společně s vámi nostalgicky vzpomínat moderátor Ondra Kubala! Tak co se vám vybaví při písni One Of Us? A která písnička od Joan Osborne má největší místo místo ve vašem srdci?

Hudba - další články

Doporučujeme