Hitovka týdne: Michael Jackson – They Don´t Care About Us

26. srpna 2021·Hudba·Lenka Skrzeczkova

Michael Jackson. (Foto: Instagram Michael Jackson)

Stalo se vám, že máte s nějakou životní vzpomínkou spojenou píseň, kterou když posloucháte, zažíváte nostalgickou chvilku? Proto si pro vás rádio Frekvence 1 připravilo novinku v podobě Hitovky týdne. Každý týden vybereme jeden song, který zveřejníme na Facebooku a Instagramu a vy máte jedinečnou možnost se zapojit do vysílání. Tentokrát jsme pro vás vybrali hit od Michaela Jacksona - They Don´t Care About Us.

V neděli 29. srpna by oslavil 63. narozeniny Michael Jackson. Jeho hlas a talent si připomeneme hitem They Don’t Care About Us, který boural hitparády v roce 1996. V září toho roku zavítal král popu poprvé a naposledy do České republiky. Strávil u nás pět dní. Přiletěl 3. září a ubytoval se v hotelu Intercontinental, před kterým neustále hlídkovali fanoušci, jestli se náhodou nevykloní z okna nebo je dokonce nepřijde osobně pozdravit.

V dalších dnech se na Pražském Hradě setkal s prezidentem Havlem, prohlédl si Svatovítský chrám, navštívil dětský domov na Zbraslavi a dětskou traumatologii v Motole. No, a 7. září 1996 zpíval na Letné pro bezmála 130 000 lidí.

Jak se zapojit?

Stačí pod příspěvek Hitovky týdne na Facebooku a Instagramu napsat s čím máte píseň spojenou nebo co si okamžitě vybavíte, když ji slyšíte. Vaše nejzajímavější odpovědi se pak objeví v rámci  sobotního vysíláni mezi 17:00 – 18:00 na Frekvenci 1. Kde bude společně s vámi nostalgicky vzpomínat moderátorka Žaneta Filípková. Tak s čím máte spojený tento hit od Michaela Jacksona? Napište nám!

Hudba - další články

Doporučujeme