Kapela Linkin Park sdílela dosud neslyšenou skladbu s Chesterem Benningtonem

30. března 2023·Hudba·Redakce

Mike Shinoda z Linkin Park. (Foto: Profimedia)

Uznávaná hudební skupina Linkin Park nedávno zveřejnila starou nahrávku z roku 2003. Píseň nese název Fighting Myself a objeví se na limitovaném albu Meteora k jejímu 20. výročí. Jedinečné je na ní to, že zde opět můžeme slyšet vokály Chestera Benningtona, který zemřel v roce 2017. Informoval o tom server FAR OUT.

Členové kapely Linkin Park oslavují 20. výročí od vydání legendárního alba Meteora. Společně s tím překvapují fanoušky dosud nezveřejněnými songy, které nazpíval před smrtí Chester Bennington. Jedná se tak o velmi jedinečnou záležitost.

V písni Fighting Myself můžeme slyšet vokály Chestera Benningtona a rapové sloky Mikea Shinody. Song pochází z doby největších úspěchů této nu-metalové skupiny. Klip pak je animovaný a vizuálně velmi působivý.

Právě u příležitostí 20. výročí vydání desky Meteora vyjde její reedice. Ta bude k dispozici v různých formátech a v limitované superedici najdete i šest dříve nevydaných skladeb včetně songu Lost. Album by se mělo na pultech objevit už 7. dubna.

Chester Bennington spáchal 20. července 2017 sebevraždu oběšením ve svém domě v Kalifornii. Zpěváka k tomuto kroku vedlo úmrtí jeho přítele Chrise Cornella.

Hudba - další články

Doporučujeme