Kryštof vydali další singl z desky Halywůd. O čem píseň je, si musí každý posluchač přijít sám, říká Krajčo

3. května 2022·Hudba·Redakce

Kapela Kryštof vydala nový singl. (Foto: se souhlasem Universal Music)

Skupina Kryštof vydala do světa další singl z platinového alba Halywůd. Tentokrát se vizuálního zpracování dočkala píseň Co bude pak. Ta zaujme nejen chytlavým rytmem, ale i nakažlivým refrénem. Režie klipu se ujal rapper Lipo alias Jonáš Červenka.

O čem píseň vlastně doopravdy je, nechám hledat každého posluchače. Ať si dosadí svůj příběh, obsadí hlavní role, napíše svůj scénář,” popisuje frontman Richard Krajčo. Fantazii se prostě meze nekladou a tu nechal frontman kapely proudit opět naplno. “Se stejnou fantazií a i vášní ji budeme vždycky hrát. Tak jako v klipu, který pro nás natočil Lipo,” dodal.

View this post on Instagram

A post shared by KRYŠTOF (@krystof_instagram)

Jak už jsme u kapely zvyklí, videoklip se točí kolem zamilované dvojice, která v příběhu zjistí, že nemá smysl trápit se úzkostmi ze současné situace ve světě, ale že je potřeba užívat si svůj život naplno. Někdy stačí míň, než se může na první pohled zdát. Na chvíli se odpojit od nekonečného toku informací a třeba vyrazit jen tak spontánně do ulic nočního města,” říká režisér.

Věděl jsem, že kluci z Kryštof mají vždy promyšlené videoklipy. Chtěl jsem té výzvě dostát a přitom do výsledku přinést i trochu nové estetiky a energie,” popisuje Lipo alias Jonáš Červenka, který se postaral o vizuál k singlu. Právě on už má na svém kontě úspěšné videoklipy například pro Xindla X, Sebastiana, kapelu Jelen nebo Davida Stypku (†41).


Hudba - další články

Doporučujeme