Pojďme si všichni něco přát! Kapela Loco Loco přichází s pozitivní novinkou PŘEJ SI

26. ledna 2024·Hudba·Redakce

Zdroj: Loco Loco

Pražská kapela Loco Loco vydá za pár týdnů v pořadí již čtvrtou desku, nyní poprvé s frontmanem Zlordem. Album nese název Nebudu se bát. Při této příležitosti vydávají videoklip plný pozitivní energie s názvem Přej si.

Tentokrát si kluci videoklip natočili prakticky sami. Požádali o spolupráci i svoje fandy a známé, aby napsali na kus papíru své vysněné přání a natočili se s ním na mobil. Videoklip je těmito přáními protkaný, takže se dozvíte po čem touží například Petr Lebeda z Rybiček 48, Tonda Rauer z Harlej, Miloš Meier z Dymytry nebo Protheus.

Víc koncertů a míň oveček ve společnosti

S nápadem oslovit fanoušky a kamarády, aby se se svými přáními stali součástí klipu, přišel kytarista Kousek, a i ostatním se nápad líbil. Původně jsme chtěli klip vydat před Vánoci, což, jak už to tak bývá, se nestihlo. Nicméně právě proto je song i klip o tom, co si lidé přejí,” říká Zlord, frontman kapely. Dodává, že sehnat dostatek pěkných videí jim zabralo asi 2 měsíce. “Byl to trochu vopruz. Když po někom něco chcete, je to vždycky vopruz, ale našlo se i spoustu těch, kteří nám pomohli s klipem moc rádi a byli nadšení, že se toho stanou součástí,” říká zpěvák upřímně. Nejvíc kapelu potěšilo přání: “Víc piva pro Loco Loco”. A co by stálo na přání právě frontmana Zlorda? Víc koncertů a míň oveček ve společnosti.

Nový singl je hodně pozitivní a oproti dosavadním skladbám kapely je velmi zpěvný a žánrově spadá do punk rockové škatule. Na nové desce najdete více takový songů, například Nadšená / Nadšenej, Vstávat a cvičit nebo letní Loco Jumbo. Stejně tak jim jdou balady, které jsou na nové desce Nebudu se bát dokonce hned tři. To také není úplně obvyklé, protože Loco Loco vydali za svou více jak desetiletou éru pouze jednu baladu Slova lžou. Není se čemu divit. S novým zpěvákem Zlordem, který naskočil před třemi lety, se kluci trochu odklánějí od tvrdých skladeb a dávají přednost spíše pohodovým melodiím a svižným rytmům. Skladby jsou ale pořád dost energické a na živo je to stále pořádně nahlas. To Loco Loco jen tak nikdo neodpáře.

Kluci připravují i další dva nové klipy na novinky z desky, ale ještě před tím, než jim dají během několika měsíců obraz, je vypustí na YouTube jako lyrics videa. Těšit se můžete na Hlad a punkovku Nadšená / Nadšenej s hostem Zuzkou H.

Nejbližší koncert kapely Loco Loco bude 30. března na Bastardfest, tak si tyhle borce nenechte ujít! 

Hudba - další články

Doporučujeme