Pokáčova rychlovka slaví rok na Frekvenci 1! Vybrali jsme pro vás ty nejlepší

13. března 2021·Hudba·Lenka Skrzeczkova·Barbora Pisingerová

Pokáčova rychlovka na Frekvenci 1. (Foto: Frekvence 1)

Když se řekne Frekvence 1, tak se vám jistě vybaví naše legendární heslo: hudba, zprávy, zábava! A právě hudbu i zábavu v sobě dokonale spojuje speciál Pokáčova rychlovka, který vám už rok zlepšuje náladu. My jsme za to rádi, a proto jsme se rozhodli vybrat ty nejlepší a v krátkém přehledu vám je připomenout.

Pamatujete si ještě na úplně první Rychlovku? Nesla název Jak na korona virus, kde Pokáč radil, jak se této novodobé nemoci vyvarovat. Své ruce si myj, nejlíp několikrát denně. Netiskni se k cizím lidem, pouze ke své ženě. A poslední tip překvapí tě, ovšem je to tak, neper se v obchodě o toaleťák, pobrukuje si vtipně v refrénu interpret.

Největší oblibě se těšila Rychlovka Nemáte prosím někdo psa? která vznikla jako reakce na podzimní zákaz vycházení po deváté hodině. Nemáte prosím někdo psa? Nezáleží mi na rase, chci se jít vylejt do parku, cigárko dát si na trase, zpívá Pokáč.

Dokonce napsal Lovesong pro Jágrovou holku, na kterou mu zareagoval hokejista Jarda Jágr osobně! Jarda je bůh všeho a držím mu palce, ať mu to s novou paní Jágrovou klape. A kdyby se mu náhodou nechtělo psát s lovesongem, může použít tenhle, napsal do popisku na YouTube k písničce Pokáč.

Hokejista potom na píseň reagoval na svém Instagramu ve stylu pravda nebo lež. “No to už nevstávám,” směje se na začátku prvním veršům písně “Promiň, že ráno budu vstávat vždycky v pět.” A jaká je vaše nejoblíbenější Pokáčová rychlovka? Napište nám do komentářů na Facebooku!

View this post on Instagram

A post shared by Jaromír Jágr (@jj68jaromirjagr)

Všechny Pokáčovy rychlovky si můžete pustit zde.

Hudba - další články

Doporučujeme