Velký návrat Kelly Family. Podívejte se, jak dnes vypadají Angelo, Paddy a další členové slavného rodinného klanu

1. února 2017·Hudba·Redakce

Pamatujete si ještě na legendární vlasatou rodinu, která vystupovala pod názvem Kelly Family? Chystají velký návrat! připravují nové album a několik koncertů, zatím tedy jen v Německu. Podívejte se, jak dnes členové Kelly family vypadají a co dělají, když zrovna nenahrávají.

Angelo Kelly (35)

Je označován za “superplodného” – má 5 dětí a jeho přání je založit Kelly Family 2.

Paddy Kelly (40)

Paddy (nyní Michael Patrick) byl označován za krasavce skupiny. Po jejím rozpadu obnovil svou hudební kariéru, angažuje se také v organizacích na pomoc Africe. Po pokusu o sebevraždu v roce 2000 se stáhnul z veřejného života do ústraní a 6 let prožil v klášteře.  Od roku 2013 je ženatý.

Patricia Kelly (47)

Patricia se vydala na sólovou dráhu a na svém kontě má také napsání knihy. Vdala se a má 2 děti. Zajímavostí je její touha po vzdělávání, plynule mluví 6 jazyky, dbá na zdravou výživu a velmi ráda čte.

Maite Kelly (37)

Maite je vdaná, má dvě dcery, koncertuje a vede eshop s módními doplňky.

Barby Kelly (41)

Barbara Ann Kelly trpěla psychickými potížemi a v roce 2000 skupinu opustila. Znovu koncertovala až v roce 2012, poté se znovu stáhla do ústraní.  Je svobodná a bezdětná.

 

John Kelly (49)

Byl nejstarším chlapcem ve skupině a hlavním zpěvákem. Nyní žije se svou ženou Maite Itoiz.

Vše ale začalo díky tátovi všech dětí Danovi a chůvě Barbaře, se kterou se po rozpadu manželství dal dohromady. Právě s ní měl dalších 8 dětí (nejznámnější jsou dcery Barby a Maite a synové Paddy a Angelo).  S Joanou, první ženou, která se po krachu vztahu vrátila do USA, měli dohromady 4 děti (Danny, Caroline, Paul, Cathy).

Barbara zemřela ve věku 36 let, Dan se dožil krásných 72 let. Zemřel v roce 2002 po dlouhé, těžké nemoci obklopen rodinou.

Hudba - další články

Doporučujeme