Poslední lístky na koncert Robbieho Williamse rozdává Frekvence 1!

24. července 2017·Hudba·Redakce

Robbie Williams tvrdí, že se setkal s duchy i s mimozmšťany. Foto: Shutterstock

UKONČENO! Jeden z nejúspěšnějších světových popových interpretů Robbie Williams vystoupí 19. srpna na letišti v pražských Letňanech. Na něm se pod širým nebem představí s hostující skupinou Erasure. Chcete na koncert, ale nemáte lístky? Poslední lístky na Robbieho Williamse rozdává Frekvence 1! Jak je získat?

Série 29 vystoupení v 18 zemích odstartovala 2. června 2017 na Etihad Stadium v Manchesteru. Williams slávu sbíral už na začátku 90. let jako člen chlapecké kapely Take That. Tehdy však spíš než hudebními výkony budil pozornost žerty a alkoholovými a dalšími eskapádami. Nyní je ale uznávaným muzikantem a showmanem. Jeho desky se i přes krizi gramofonového průmyslu dobře prodávají a turné bývají vyprodaná.

V České republice Williams naposledy vystoupil před dvěma lety. Ve vyprodané pražské O2 areně předvedl zcela odlišný repertoár – představil šest písní z nového jazzově laděného alba Swings Both Ways a množství předělávek slavných evergreenů z dílny Franka Sinatry nebo Duke Ellingtona. V závěru zazněl jeho velký sólový hit Angels. Pestrému show aplaudovalo podle pořadatelů 16.000 diváků.

Chcete na koncert někoho poslat ZADARMO?

Chcete někoho překvapit? Myslíte, že si volné vstupenky někdo z vašeho okolí zaslouží? Ranní tým Frekvence 1 to zařídí, překvapí a udělá den lepší!

Komu a kam je máme exkluzivně doručit? Napište koho a proč chcete vstupenkami překvapit!

ZDE FORMULÁŘ:

Hudba - další články

Doporučujeme