VIDEO: Žádost o ruku v přímém přenosu! Rybičky 48 mají nový klip a stojí to za to

24. října 2018·Hudba·Karolína Stránská

Energií kapela na koncertech nešetří, ale vkládá ji i do práce a příprav. Vyráží na turné, těší se na vyprodanou velkou Lucernu, chystá velký koncertní křest v Brně a 24.11. představí nový klip Lék na duši ženy z nového dvojalba, které vydá 1.11.!

Skupina Rybičky 48 po úspěšné letní koncertní sezóně skočila rovnýma nohama do té podzimní. V pátek 26.10. vyráží na BEST FUCK OFF TOUR. Zájemci o koncerty vzali pokladny útokem.

Na celé turné zbývají už jen stovky vstupenek a dá se tak očekávat, že opět bude drtivá většina zastávek turné beznadějně vyprodána. Rekord však drží již půl roku dopředu vyprodaný velký sál Paláce Lucerna v Praze. Koncert v tomto kulturním svatostánku bude velkolepou oslavou 16. narozenin kapely.

Bubeník Ondra Štorek dodává: „Koncert v Lucerně proběhne 22.11.2018, tedy na den přesně šestnáct let po našem prvním koncertě v klubu Česká 1 v Kutné Hoře. Upřímně řečeno, před šestnácti lety se nám ani nezdálo o tom, že někdy budeme hrát ve velkém sále Paláce Lucerna, který bude navíc půl roku dopředu vyprodán. Musíme poděkovat našim fanouškům, jen díky nim si můžeme plnit naše klukovský sny.“

Ale než vše vypukne představují kluci z Rybiček 48 nový klip Lék na duši ženy.

Minutové rande zpěváka Kuby Ryby s jeho skutečnou přítelkyní, klip točený na jeden záběr a do různých úsměvných rolí byla obsazena kapela i manažer, to je stěžejní téma filmové podoby nového singlu.

Závěr krátkého klipu je však překvapující, v něm totiž požádázpěvák Kuba Ryba svou přítelkyni Dominiku o ruku. Šlo do poslední chvíle o překvapení a to je také v samotných záběrech jasně čitelné. A jak vše dopadlo se můžete podívat.

„Písničku Lék na duši ženy jsem napsal pro svoji přítelkyni a od začátku věděl, že ji chci požádat o ruku. Kdysi nám šaman na Bali řekl, že smím požádat Dominiku o ruku až jí bude 25 let, nechtěl ztratit ani den, a tak se klip točil na její dvacáté páté narozeniny.

Protože jsme vše dělali v utajení, věděla Domča, že v klipu bude hrát, ale netušila, že ji požádám na konci o ruku. Vše se muselo několikrát zkoušet do onoho zlomového momentu a nakonec se to prostě muselo povést. Musím poděkovat kapele a týmu, že do toho šli a vše udrželi v tajnosti. A kdy bude svatba? No máme rádi léto, takže myslím, že léto 2019 to jistí,” vysvětlil Kuba Ryba.

Hudba - další články

Doporučujeme