Xindl X natočil s Katarínou Knechtovou titulní píseň k novému seriálu Policie Hvar

13. února 2024·Hudba·Redakce

Xindl X vydal nový klip. (Foto: Jakub Maršál)

Chorvatsko - dovolenková destinace statisíců českých i slovenských turistů, kteří sem jezdí za mořem, horami, památkami, zábavou i uvolněním. Vraždy ale dovolenou nemají. Michal (Jakub Štáfek) a Ivana (Alžbeta Ferencová, aka ZEA) spolu s ostatními kolegy musí společně napravit porušenou harmonii slunného ostrova. Pravidlo je jasné. Česká mrtvola, český hlavní vyšetřovatel. A naopak. Díky živému, specifickému prázdninovému organismu se stanou součástí několika zábavných až bizarních komunit. To je v kostce nový, komediální krimi seriál TV Nova s názvem Policie Hvar, ve kterém si po boku hvězdného obsazení střihl roli také Ondřej Ládek známý jako Xindl X. Ten si zahrál sám sebe v epizodní roli prvního dílu. Především ale spolu s J.Várou a J.Lenzem složil titulní píseň seriálu Si Zabil, kámo, ke které vznikl videoklip.

Když nám Xindl X kývl na hereckou příležitost zahrát si trochu sám sebe, napadlo mě oslovit ho, aby složil k seriálu titulní píseň,” říká kreativní producent David Musil. “Věděli jsme, že chceme československý duet s pohodovou prázdninovou atmosférou. To se povedlo, protože kdo si písničku poslechne, nedostane ji z hlavy,” doplňuje. Ke skvělému výsledku přispěla i zpěvačka Katarína Knechtová, která s Xindlem X zpívá slovenskou část písničky. “Stejně jako funguje chemie ústřední dvojice seriálu, připadalo mi, že si Katarína i Xindl X při natáčení sedli úplně stejně. Dokázali tak přenést do hudebního klipu potřebnou energii,” uzavírá Musil.

“Veľmi ma potešilo, že si Ondrej vybral k spolupráci práve mňa. Po vypočutí piesne som hneď súhlasila a následne nahrala svoje časti v mojom rodnom štúdiu v Prešove. Vtipné je, že sme sa spolu s Ondrejom a aj jeho producentom stretli až pri natáčaní videoklipu a keďže máme všetci myslím celkom dobrý zmysel pre humor, veľa sme sa spolu nasmiali a navzájom zblížili,” dodává zpěvačka Katarína Knechtová.

Scénář seriálu si mě hned získal. Navíc, jako dítě jsem chtěl být hercem, takže jsem si říkal, že tu roli musím vzít, protože to dlužím svému desetiletému já. Natáčení bylo náročné, ale zároveň to byla hodně zábavná zkušenost. A kdo ví, třeba nebyla poslední,” dodává Ondřej Ládek a zve fanoušky k poslechu nového singlu Si Zabil, kámo i sledování seriálu Policie Hvar.

Hudba - další články

Doporučujeme