Hvězda Divokého anděla slaví 40. narozeniny. Podívejte se, jak dnes božská Milagros vypadá

19. května 2017·Celebrity·Redakce

Instagram

Nádherná a nespoutaná ikona Natalia Oreiro, kterou si většina z nás pamatuje s telenovely jménem Divoký anděl, kde byla chvíli divokou holkou, co miluje fotbal a chvíli krásnou divou, která učaruje milionářskému synkovi. Přiznejme si to, dívali jsme se všichni. Herečka a zpěvačka slaví neuvěřitelné 40. narozeniny a je to pořád kočka!

Natalia Marisa Oreiro Iglesias Poggio Bourié de Mollo. Napsat své jméno ho horního pravého horu na test ve škole asi nebylo úplně jednoduché, většina z nás ji ale zná jako Natalii Oreiro, Divokého anděla a nádhernou exotickou hvězdu. Než se ale stala známou tváří telenovel, účinkovala ve filmu Argentinec v New Yorku, který byl v Argentině dokonce více navštěvovanější než Titanic! S rokem 1999 ale teprve přišel ten pravý boom – Dikový anděl ji vyhoupl do výšin. Role Milagros byla osudová.

Protože ale Natalia miluje zpívání, využila popularity k nahrání alba a okamžitě se stala zpěvačkou číslo jedna – alespoň v oblíbenosti u posluchačů. Když několikrát vystoupila v České republice, pokaždé bylo do posledního  místa vyprodáno. Lucii Bílé dokonce předávala cenu Slavík!

Její sláva skončením “nekonečného příběhu” Divokého anděla neskončila. Nadále zpívá a objevuje se i na obrazovkách – točí filmy i seriály. Má dokonce i svou módní značku. Stále je považována za jednu z nejkrásnějších žen světa, podívejte se do GALERIE.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme