Jak se dělají kluci a jak holky? BABSKÉ RADY, které při početí ovlivní pohlaví potomka

18. března 2017·Články·Redakce

Ilustrační foto (Foto: Shutterstock.com)

Převážně je dnes párům jedno, zda miminko, které čekají, bude kluk či holčička. To hlavní, na čem se většina budoucích rodičů shoduje, je, aby se dítě narodilo zdravé a všechno proběhlo v pořádku. To je samozřejmě nejdůležitější! Přesto se určitým přáním v hlavě leckdy nevyhneme.

Muži přece jen někdy zatouží po synovi, aby byl jejich rod zachován. Aby zkrátka jméno, které jednou dcery vymění za manželovo, zcela nezaniklo. Existuje několik babských rad, jak na to, abyste výbavu mohli ladit do modra. Přesto je ale v současné době potvrzena jediná účinná cesta, a to umělé oplodnění. To samé ale platí také o holčičkách – i na ně je několik “receptů”. Věřit jim nemusíte, ale co kdyby to vyšlo. Náhoda?

Jaká jsou doporučení, pokud chcete kluka?

#1 Milování 24 hodin před ovulací a 12 hodin po ní

#2 Čtyři až pět dní před ovulací bez pohlavního styku

#3 Takové polohy, kdy se spermie dostanou co nejblíže ke krčku dělohy

#4 Strava

Budoucí maminky, dbejte o stravu – díky tomu, co jíme, se mění pH našeho těla. Pokud chcete vybírat v kalendáři pouze z klučičích jmen, je důležité jíst takové věci, které vytváří zásaditější pH v pochvě. Kyselé potraviny a nápoje by měli zůstat v ledničce. Zvyšte přísun draslíku a sodíku. Vybírejte si červené maso, vejce, ryby, fazole, houby, kukuřici, banány, uzené maso a slané potraviny.

A co když toužíte po holčičce?

#1 Milujte se tři dny před ovulací – odolnější spermie nesoucí informaci o děvčátku se dostanou k vajíčku v pravý čas

#2 Mužské chromozomy Y nesnesou teplo – ať si tedy váš partner dopřeje horkou vanu, saunu a najde oblibu ve slipech, pokud chce mít doma místo fotbalisty malou princeznu.

#3 Ženy, odepřete si orgasmus, ten totiž zvyšuje kyselost pochvy – a do karet to hraje chlapečkům

# 4 Strava

Strava je opět důležitá. Hořčík  s vápníkem zrychlují “holčičí” spermie. Zvyšte příjem rýže, sýra, těstovin, brusinek a kuřecího masa. Nesolte tolik a dejte si pozor na draslík – dělá dobře chlapečkům.

Články - další články

Doporučujeme