VIDEO: Jak ztrapnit přítele během deseti vteřin? Od téhle slečny byste se mohli učit!

4. června 2017·Články·Redakce

YouTube

Když vás nebaví sex s přítelem, máte problém oba, který se ale někdy dá vyřešit. Pokud se o tuhle intimní informaci podělíte se zbytkem světa, máte problém vy. Mladá žena si to v živém televizním vysílání zřejmě neuvědomila a její přítel to už nezachránil.

Mladá Britka Aida přestřelila, když v televizní show britského komika Jimmyho Cara prozradila velmi intimní informaci. Tento pořad je zaměřený na testování párů, zjistí se, do koho zná lépe.

“Nejsem sexuálně založená, takže když máme sex, máme ho, když ne, mně to nevadí,” vypadlo z brunetky během povídání. “Někdy jsem velmi unavený, přijdu z práce a jdu rovnou spát,” chtěl situaci zachránit její přítel Louis. Jenže upřímnost jeho slečny neznala mezí a dodala, že pocit většiny žen, že musí muže uspokojit v každém případě, zatímco jí je zcela jedno, jestli si její partner přijde na své, nebo nepřijde. “Vůběc me to nezajimá,” řekla Aida.

Louis se snažil za takové odhalení soukromí ženě slovně pomstít, pochválil proto okamžitě vizáž jiné ženy, která se s Aidou přátelí. Ta ho ale opět velmi netaktně sjela, že na ní by tedy opravdu neměl. Jestli je dvojice i po tomto vysílání ještě spolu, to je dobrá otázka.

Články - další články

Doporučujeme