Jedete na dovolenou? Druhou za 70 tisíc můžete vyhrát!

5. srpna 2019·Články·Josefína Kováčová

Summer beach holiday vacation accessories on sand surface, summertime lifestyle objects in flat lay top view arrangement.

Balíte právě kufry, nebo se doma dohadujete, kam vyrazíte na dovolenou? To za vás nikdo nevyřeší, máme pro vás ale tip, jak získat druhou dovolenou zadarmo. Stačí, když si sjednáte cestovní pojištění u PVZP a zapojíte se do soutěže o atraktivní ceny.

Kromě zájezdu za sedmdesát tisíc můžete vyhrát mobilní telefon iPhone X nebo výkonný tablet iPad. Nemusíte pro to udělat nic víc, než se zaregistrovat do soutěže na webu soutezozajezd.cz ‒ to můžete udělat přes internet a stejně tak online si sjednáte i cestovní pojištění.

Nespoléhejte v cizině na modrou kartičku

Cestovko by mělo být samozřejmostí při každé cestě za hranice. Kartička od vaší zdravotní pojišťovny vám v Evropě nebo jinde v zahraničí nestačí. Ošetření u lékaře nebo problémy s autem vás v cizině můžou stát desítky až stovky tisíc, přitom za cestovní pojištění zaplatíte jenom pár stokorun ‒ například týdenní pobyt v oblíbeném Chorvatsku vyjde tříčlennou rodinu zhruba na pětistovku.

Už teď se můžete pojistit, i když na dovolenou pojedete až v zimě

Soutěž trvá do konce letošního roku. Zapojit se ale můžete už teď, i když dovolenou plánujete třeba až na podzim nebo o Vánocích, cestovní pojištění si můžete sjednat předem.

Pojištění si můžete sjednat i osobně na všech pobočkách Pojišťovny VZP, a. s. (PVZP) nebo Všeobecné zdravotní pojišťovny ČR. Až do 30. srpna se vyplatí přijít na pobočku, pokud jste pojištěncem VZP ČR: na pojistné dostanete 50% slevu.

Články - další články

Doporučujeme