Každá fotka na Instagramu jí vydělá 80 tisíc. Kráska prozradila tajemství svého úspěchu

11. února 2020·Články·Redakce

Blondýnka známá z reality show udělá pózu, fotku zveřejní na Instagramu a má vyděláno. Zdá se vám to snadné? Nese to s sebou ale překvapivě i určitá pravidla.

Rosanna Arkle je na svém instagramovém účtu natolik aktivní, že po letech užívání si už dostatečně vydělá i přidání jen jedné fotografie. Konkrétně si za jeden snímek přijde na necelé tři tisíce euro!

Rosanna se zúčastnila reality show, která spočívala ve sledování života lidí pocházejících z Nového Zélandu, kteří pracují v Austrálii. Od té doby si ji diváci zamilovali a její profil na Instagramu sleduje aktuálně přes tři miliony fanoušků!

Její recept na úspěch spočívá v dobrém fotoaparátu s Wi-Fi a ve vysledování správného času zveřejnění fotky. Sama příspěvky přidává buď ráno, nebo pak až večer od sedmi do devíti hodin. Dbá také na to, aby odpovídala na dotazy a komentáře všech svých sledovatelů, komunikuje s nimi jako s přáteli. Samozřejmostí u typu fotek, které dělá ona, je sledování módních trendů, vlastní styl, správná životospráva a trendy líčení.

Články - další články

Doporučujeme