Kvůli lajkům vyděsili svého dvouletého syna žralokem. Jejich fanoušci je přestávají sledovat

20. dubna 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto (Shutterstock)

Australané Riley Whitelum a Elayna Carausová žijí svůj sen, po kterém jistě touží mnoho z nás. Živí se jako influenceři a s celou rodinou žijí na krásné plachetnici a cestují po světě. Navštěvují dech beroucí místa a zkrátka si žijí jako v pohádce. Hodně lidí jim takový život může závidět. Před pár dny však zveřejnili video, kvůli kterému je hodně fanoušků přestalo sledovat. Co provedli svému malému synovi?

Australští rodiče Riley a Elayana pracují jako influenceři a na krásné plachetnici cestují po celém světě. Spolu s nimi se takového dobrodružného života účastní i jejich dva synové, dvouletý Lenny a osmiměsíční Darwin. Mnozí by řekli, že kluci mají skutečně jedinečné a krásné dětství. A taky že jo.

Jenomže před dvěma týdny se u nich na instagramu objevilo video, které spoustu jejich fanoušků pohoršilo. Od fanoušků schytali pěknou kritiku a někteří je dokonce kvůli tomu i přestali sledovat. Na videu totiž táta krmí žraloka jen pár centimetrů od lodi, na které stojí spolu s mámou a synkem Lennym.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Elayna Carausu (@elayna.carausu)

V bezprostřední blízkosti trhá žralok maso a ani jeden z rodičů si nevšímá, jak je z toho malý Lenny vyděšený. Z jeho výrazu je jasně patrné, jak moc se bojí a tahle scéna se mu ani trochu nelíbí. Přitom na dřívějším videu se se žraloky potápí a je z nich nadšený. Jenže něco jiného je vidět je plavat v moři a něco jiného je pak vidět ho pár centimetrů od sebe, jak ostrými zuby zuřivě trhá maso. 

To dítě není v pohodě, vypadá dost vyděšeně. Podobná videa jako tyto vidět nechci, přestávám vás sledovat,” napsala jedna z fanynek rodiny. Nemyslím si, že tato videa stojí za riziko, do kterého uvádíte svou rodinu. Obávám se, že jednoho dne se to proti vám obrátí. Ty lajky pod videem za to nestojí,napsala zase jiná. Lidé je ale kritizovali i u jiného důvodu. “Tak to je prima. Takže od teď budou žraloci takto plavat poblíž lodí a dožadovat se jídla? To je strašně nezodpovědné,” rozčilovali se zase jiní.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Elayna Carausu (@elayna.carausu)


Koktejl - další články

Doporučujeme