Z partnera se vyklubal agresivní útočník. Teď mladá maminka varuje ostatní ženy

26. března 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Mladá maminka tří dětí, Brianna Winge, si sáhla na úplne dno. Zamilovala se do muže, který byl z počátku pan dokonalý. Bohužel, postupem času se z něj stal agresivní útočník. Díky dětem Brianna našla odvahu a před násilníkem utekla. Teď veřejně napsala všem týraným ženám, aby neodpouštěly a odešly. Informoval o tom server Love What Matters.

Z počátku byl vztah zalitý sluncem a nikdo by nečekal, že se z muže stane násilník. Asi se ptáte, proč jsem s takovým mužem byla. Začalo to malou fackou a následnou omluvou. Opravdu jsem si myslela, že už se to nebude opakovat,pospala Brianna Winge pro Love What Matters.

The first time i prayed in a long time was on June 18th, 2020. I was sitting in my car while Paul Dodd was talking to…

Posted by Brianna Winge on Monday, August 24, 2020

 

Bohužel, opak byl pravdou a partnerova agrese se stupňovala. Jednou mě uhodil ve chvíli, kdy jsem držela jedno ze svých dětí. Několikrát mi zlomil nos, ukradl auto, praštil mě před zraky dětí a vzal mi úspory, ze kterých jsem během covidové situace žila, popisovala dál týraná žena. S mužem zůstávala, jelikož věřila, že se změní a hlavně se bála o své děti.

Poslední kapkou byl incident v červnu 2020. Partner Briannu zbil do krve a vůbec svého činu nelitoval. Myslela jsem, že to nepřežiji, dodala pro server. Po příjezdu domů se děti maminky ptali, proč jí teče krev a jestli ji tatínek střelil. To mě zlomilo. Tu noc jsme odjeli do bezpečí, řekla.

Posted by Brianna Winge on Sunday, January 13, 2019

 

Případ podle serveru Love What Matters aktuálně řeší policie. Brianna ale vyzývá ostatní ženy, aby se nebály a od partnera utekly. Pamatujte, že ať už jste udělaly cokoliv nebo ať už se stalo cokoliv, nezasloužíte si být týráné,” dodala.

Koktejl - další články

Doporučujeme