Majitelka ho opustila v letištní hale se vzkazem. Příběh štěňátka dojal svět

21. července 2017·Články·Redakce

Facebook/ Connor and Millie’s Dog Rescue CMDR

Jakmile se internetem začala šířit zpráva, že se na letišti našlo odložené štěně se vzkazem, lidé za takový čin majitele okamžitě odsoudili. Všechno je ale jinak. Majitelka byla zoufalá.

Chewy je tříměsíční štěňátko, které bylo nalezeno na toaletách letiště. Vyplašený pes měl u sebe i vzkaz. “Ahoj, jsem Chewy! Moje majitelka byla ve velmi špatném vztahu a nebylo možné vzít mě s sebou na palubu letadla. Nechtěla mě opustit, ale nemohla jednat jinak.” Dále majitelka do dopisu popsala i důvod, proč se pejska vzdala. Její expřítel ho kopnul do hlavy, kde se mu po silné ráně udělala boule a je nutné ošetření. Žena prosí kohokoliv s dobrým srdcem, aby se o jejího pejska postaral a měl ho rád. Ona se ho pro jeho dobro vzdává.

Příběh štěněte už obletěl svět, centrum pro takto nalezené pejsky Connor and Millie´s dog rescue bylo doslova zaplaveno žádostmi o “adopci” Chewyho. Malý hrdina si nic nezaslouží víc, jako milujícího majitele, díky kterému by zapomněl na zřejmě velmi drsné zacházení expřítele své minulé majitelky. Zdá se, že najít novou rodinu nebude vůbec těžké!

Články - další články

Doporučujeme