Májová Frekvence 1 a Bohemia Sekt jedou za vámi!

24. dubna 2017·Články·Daniela Procházková

Blíží se první máj  – lásky čas a ranní tým Frekvence 1 s Bohemia Sektem vám udělají lepší den!

Nezapomeňte se na 1. máje políbit pod rozkvetlým stromem. Zkuste si to letošní prvomájové líbání zpříjemnit růžovým Bohemia Sektem a vychutnejte si tak kapku romantiky a něžnosti.

Oslavte 1. máj s Májovou Frekvencí 1 a s Bohemia Sektem!

Najdete nás vždy mezi 8 a 9 hodinou:

*v úterý 25. 4. ve Starém Plzenci
*ve středu 26. 4. v Litvínově
*ve čtvrtek 27. 4. v Moravských Budějovicích
*v pátek 28. 4. v Šumperku
*v pondělí 1.5. v Praze na Petříně

Partnerem je Bohemia Sekt Rosé!

Pro romantické večery je Bohemia Sekt Rosé jako stvořený. Okouzlí vás krásnou, lososově růžovou barvou, svěží, jemnou ovocnou vůní a nasládlou, polosuchou chutí. Jeho cuveé je složeno z pečlivě vybraných modrých hroznů. Jemné, dlouhotrvající perlení povzbudí k chuti především v kombinaci s dezerty nebo zmrzlinou. Příjemně zahraje v míchaných nápojích, jako je například bowle.

Kdo raději vyhledává sušší varianty svého oblíbeného sektu, tak je vynikající růžovou volbou Bohemia Sekt Rosé brut. Ve vůni se projevuje svěžest a ovocnost s tóny lesních plodů. Jeho svěží a harmonická chuť vynikne při podávání s lehkými předkrmy z ryb.

Nealkoholický Bohemia Sekt Rosé myslí i na ty, kteří mají rádi bublinky, ale nemůžou si dopřát alkoholický drink. Romantická růžová barva a svěží ovocná chuť s převažujícími tóny malin podtrhnou každý zážitek, který by neměl vyprchat z paměti.

Růžový Bohemia Sekt nesmí chybět při prvomájovém polibku!

Články - další články

Doporučujeme