Miss České republiky zahájí 1. semifinálové kolo v pražské čokoládovně!

17. června 2020·Mediální partnerství·Daniela Procházková

Národní soutěž krásy Miss České republiky představí prvních 12 soutěžících dívek, které budou bojovat v prvním semifinálovém kole o postup do finále. To se podaří ale pouze 3 dívkám.

První semifinálové kolo je zahájeno ve čtvrtek 18.6. módní přehlídkou v pražské čokoládovně Steiner & Kovarik. Dívky se v tento okamžik poprvé představují porotě. Na programu je módní přehlídka, promenáda v plavkách a rozhovor s porotou. Akce je z kapacitních důvodů pouze pro pozvané. Veřejnost může sledovat program po 19h v přímém přenosu na facebookových stránkách Frekvence 1 a Miss České republiky, kde je možné se zapojit do hlasování o postup dívek do finále.

V pátek 19.6. se všechny semifinalistky budou věnovat charitě. V tomto roce Miss České republiky plně podporuje projekt Počítače dětem, který organizuje Nadační fond It people. V tento den se dívky účastní předání počítačů do rodin v nouzi, které si nemohou dovolit pořídit počítač. Cílem projektu je informovat o tomto problému, aby bylo možné získat více počítačové techniky od dárců (jednotlivců či firem).

V sobotu 20.6. program vrcholí. Semifinalistky prvního semifinálového kola se tento den blíží do cílové rovinky. Od 13:00h vypukne bohatý program v Aquapalace Praha, který bude zakončen vyhlášením TOP3 dívek, které se probojují do velkého FINÁLE MISS ČESKÉ REPUBLIKY. Akce v Aquapalace je veřejná. Celý program také můžete sledovat v přímém přenosu na facebooku Frekvence 1 a Miss České republiky.

 

Další semifinálová kola se uskuteční:

Čtvrtek 25.6. – sobota 27.6.

Čtvrtek 9.7. – sobota 11.7.

Čtvrtek 23.7. – sobota 25.7.

 

Více informací  na www.miss-ceske-republiky.cz

 

Články - další články

Doporučujeme