Mladík toužil po opravdové lásce. Zhubnul neuvěřitelných 27 kilo! GALERIE

26. května 2017·Články·Redakce

Fcebook / Michael Jefrries

Co může být pro může větší motivací, než touha po vysněné partnerce? Muž, který nikdy neměl přítelkyni, se rozhodl zapracovat na svém zevnějšku. A rozhodně to nebyl krok špatným směrem.

Mladík (27) podstoupil neskutečnou proměnu. Celý život měl dojem, že je navíc – doma, v kolektivu. Všichni přátelé už měli partnerky a rodiny a on stále nic. Byl sám a začal se přejídat, aby v sobě pocit zoufalství na chvíli utišil. Následkem toho začal nepřiměřeně nabírat na váze a šance na to, že si nějaká žena všimne, klesala. Pak se rozhodl, že s tím chce něco udělat. A je z něj neskutečný fešák!

Michael Jefrries měl vždycky pocit méněcennosti, v partě byl jediný bez partnerky a on zůstával jen tak do počtu. Ve chvíli, kdy ručička na váze ukázala 107 kilogramů a styděl se podívat se na sebe do zrcadla, rozhodl se změnit životní styl. Přestal pít, zaplatil si kurzy v posilovně a změnil jídelníček. Během čtyř let se zbavil 27 kil! Cestu za trvalým vztahem už nevidí tak nereálně a hlavně získal potřebné sebevědomí a dobrý pocit. Fotky z velké proměny zveřejnil na své sociální síti.

 

Články - další články

Doporučujeme