Nastartujte si imunitu s Preventan® , ať vás podzim nezaskočí!

21. září 2020·Komerční sdělení·Daniela Procházková

Posílení imunity je v sychravém počasí zásadní. Podzim a zima patří do období, kdy se musí náš organismus maximálně spolehnout na svůj imunitní systém. To je velmi složitý komplex navzájem se ovlivňujících a propojených dějů. Jak můžeme imunitu posílit? Kromě vyvážené stravy, dostatku pohybu a spánku i vhodným doplňkem stravy, jako je např. Preventan®

Preventan®  je český produkt s unikátním složením.

Obsahuje totiž patentovanou směs biologicky aktivních látek ProteQuine® (aminokyseliny, oligopeptidy, nukleotidy) s empiricky ověřenou účinností. Preventan® byl vyvinut ve speciální formě cucavých tablet, které aktivují imunitní systém již při rozpouštění v ústech. Tím se Preventan® odlišuje od řady jiných přípravků na trhu. Preventan® obsahuje také důležitý vitamin C,  Preventan® Junior pak navíc i inulin. Preventan® Akut, Quattro a Sport jsou obohacené o další aktivní látky, vitaminy či minerály. Preventan® je ověřen více než 20 lety zkušeností dětí i dospělých!

Preventan®  je komplexní řada určená pro děti, dospělé, seniory i sportovce. Specificky je pak rozdělena na produkty určené pro dlouhodobé i akutní užívání. Zkrátka, každý si najde to pravé pro silný imunitní systém, který jen tak nezradí.

Nyní máte možnost si produkty řady Preventan® vyzkoušet. Stačí se zapojit tento týden do soutěže na našem webu. Hrajeme o balíčky, které potěší celou rodinu. Přejeme hodně štěstí!

SOUTĚŽTE ZDE

 

Články - další články

Doporučujeme