Online seznamování může mít spoustu zajímavých podob, necháte se zlákat?

3. března 2019·Články·Josefína Kováčová

V moderní době se nepotkávají lidé jen na koncertech oblíbené rockové kapely nebo třeba na baru, díky tomu, že je internet dostupný snad i v té nejzapadlejší vísce, nabízí se ještě celá řada dalších zajímavých možností. Díky využití online seznamek totiž s největší pravděpodobností potkáte i někoho, koho byste v běžném životě nejspíš bez zájmu minuli. Stačí jen zalistovat v profilech, najít shodu v zájmech a dobrodružství může začít. Přinejmenším poznáte zase někoho nového…

Registrace je obvykle jen otázkou minut

Když se řekne seznamka, mnohým se možná vybaví složité nastavování profilu, vyplňování různých dotazníků a další věci, které zrovna nešetří čas a zdají se být na první pohled úplně zbytečné. Někdy však není úplně od věci prozradit o sobě trochu víc, zvláště pokud máte jistotu, že se ozvou jen reálné kontakty splňující beze zbytku vaše základní požadavky. A pak už je jen na kouzlu osobnosti, jak vás ten druhý zaujme. Přesně díky tomu je edarling recenze veskrze pozitivní, nepustíte si totiž k tělu někoho, koho nechcete, vyhnete se planým lichotkám i obtěžujícím vzkazům.

Ušetříte čas a pravděpodobnost zklamání je na minimu možného. Seznamování se je totiž vždy takovou malou sázkou do loterie, zde má ale váš los výrazně vyšší šanci na výhru. Jako byste už znali pár tažených čísel dopředu a vyplnili je do tiketu, který podáte ještě dnes odpoledne. Přímo se nabízí i možnost využít více seznamek najednou, protože tím jen zvýšíte šanci na nalezení zajímavého protějšku. Popřemýšlejte třeba o elite date, seznamovacím portálu, který patří v českých podmínkách k těm vůbec nejlepším – pokud vám tedy nevadí samozřejmě placené prémiové členství, jež nabízí řadu dalších bonusů a výhod.

Jdete na první rande? Tak žádný stres…

Nemáte důvod být, jakkoliv nervózní, pokud se jedno nepovede, za týden může být nějaké další, jen chtít! Řeč je samozřejmě o rande číslo jedna, od kterého občas nevíme, co přesně očekávat a jak se chovat. Rozhodně však existuje několik základních bodů, jichž se můžeme držet – a rozhodně jimi nic nezkazíme, jsou totiž vlastně docela univerzální. Mít je na vědomí znamená zlepšit své šance klidně i o desítky procent.

  • Bez společných témat není jiskra. Snažte se proto co nejdřív najít věci, které máte společné.
  • Prostředí by mělo vyhovovat oběma. Aneb s nadšeným sportovcem do divadla? To nepůjde!
  • Zvát by měl muž. To je zkrátka nepsané společenské pravidlo, ženy jej často přímo očekávají.

Poučit se z minulých chyb a neopakovat je, mít jistý životní nadhled a nesnažit se vlichotit hned po prvním podání ruky, to je cílem k úspěchu. Co třeba seznamka Známost, na které najdete desítky tisíc zajímavých profilů? Uživatelům je k dispozici zcela bezplatně, přesto však jde o poměrně oblíbený portál, díky němuž si můžete minimálně trochu rozšířit seznamovací obzory. Založit si profil je také velmi jednoduché, vše budete mít připraveno za několik málo minut. Teď už jen najít profilovou fotografii, která bude dostatečně decentní a současně působivá. Poraďte se třeba s někým z rodiny nebo nejlepším kamarádem, sami uvidíte, že se rady mohou vyplatit.

Sociální sítě jsou tu přeci také, využijte je!

Díky nim se dozvíte o vyhlédnutém protějšku o něco více, lidé často sdílejí přes Facebook řadu informací, které mohou napovědět, zda si zrovna vy dva budete rozumět. Navíc, pokud si svěříte vzájemně tento kontakt, je to už jistá známka důvěry, což se rozhodně počítá. Není pak důvod, abyste na něco podobného už brzy nenavázali. Nakonec, může jít jen o příjemně strávené odpoledne, které zlepší náladu a zažene chmury. A když se bude rande zanedlouho opakovat, jistě je to jen dobře, že?

Více na stránkách Lovino.

 

 

Články - další články

Doporučujeme