Otřesná šikana: Eliška ze SuperStar čelí krutým výhrůžkám, prosí o pomoc

27. června 2018·Články·Karolína Stránská

Kyberšikana je mnohem závažnějším trendem, než si mnozí myslí. Kazí životy stovek školáků a jak je vidět, nevyhývá se ani celebritám. Své zkušenosti s internetovými výhrůžkami má už i Eliška Rusková ze SuperStar.

Mladičká zpěvačka, která se probojovala do finále letošního ročníku soutěže SuperStar, má za sebou poměrně nepříjemnou zkušenost. Stala se totiž obětí kybernetického útoku.

Anonymní útočník, či útočnice, si založil na Instagramu profil s původním jménem Elišky. Ta si totiž nedávno uživatelské jméno změnila a přidala k němu “official”. Neznámý člověk si tak založil profil s původním jménem zpěvačky a chtěl tak nejen skrze klam získat více fanoušků, ale také šířit o Elišce nepravdivé fámy.

A co hůř, jak sám útočník přiznal, kompromitující informace prý získal od někoho, kdo je Elišce blízký. Mladá zpěvačka tak prosí všechny fanoušky a příznivce, aby se vyhýbali falešným profilům a sledovali pouze ten pravý, který spravuje sama Eliška. Ten se na Instagramu jmenuje eliskaruskova.official.

 

Články - další články

Doporučujeme