Parta opilců si spletla bar s letadlem. Let do Prahy byl odložen o několik hodin

9. června 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zásah policie na letišti v Bristolu, Foto: Nick Falconer (Twitter)

Parta mladíků si chtěla vyrazit na výlet do Prahy z anglického Bristolu, aby uspořádala rozlučku se svobodou pro jednoho z nich. Letadlo však neodstartovalo, protože mladíci se chovali nevhodně už v letadle na letišti, kde dělali nepořádek.

Let byl nejprve na dvě hodiny odložen, neboť mladíci v letadle popíjeli a řvali. Byli natolik opilí, že pomočili podlahu na toaletě. “Močili na podlahu na toaletě, což způsobilo, že moč vytekla zespodu ven a dostala se až mezi lidi. Když je letuška upozornila, aby se začali slušně chovat, jinak letadlo nebude moct vzlétnout, strašně jí vynadali, popsal hrůzu jeden cestující.

Posléze byli přivoláni policisté, kteří zatkli za porušování veřejného pořádku budoucího ženicha Nathana Reesa. Zhruba 140 cestujících muselo mít na partu opilců velký vztek, protože kvůli nim odletěli do Prahy až o několik hodin později.

Reese to však vidí jinak. Podle něj dělal personál z komára velblouda, protože se nic vážného nestalo. “Úplně mi zničili rozlučku se svobodou a výlet dalším desítkám lidí. Už podnikám právní kroky,” napsal na svém twitteru budoucí ženich.

Články - další články

Doporučujeme