Pojeďte s námi na Mountfield PARÁDA FEST! Jen nyní zvýhodněné ceny vstupenek pro celou rodinu!

15. května 2017·Články·Daniela Procházková

V sobotu 12. srpna budete spolu s námi na Konopišti. V přírodním divadle, v těsné blízkosti zámku Konopiště, se koná jednodenní festival Mountfield PARÁDA FEST. Hvězdy, Konopiště a vy v hlavní roli!

Mountfield PARÁDA FEST je doslova nabitý hvězdami.

Můžete se těšit třeba na Annu K., Davida Kolera, Jaroslava Uhlíře, BSP, Dalibora Jandu, Eddie Stoilow nebo Balage band.

Moderování se ujmou federálové Frekvence 1, které znáte z vysílání rádia nebo z loňského ročníku – pánové Bob a Bobák.

Na festivalu se pobaví úplně všichni – pro děti je připravena velká dětská zóna, pro nezmary noční afterparty a možnost stanování.

Jedinečná šance – celý květen můžete zakoupit zvýhodněné vstupenky pro celou rodinu – předprodej zde: https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/akce/parada-fest-2017-118275

Více informací o festivalu najdete nawww.paradafest.cz

 

Generální partner festivalu je společnost MOUNTFIELD.

 

MOUNTFIELD, k Vašim službám

Jsme největší prodejci zahradní techniky a bazénů v Česku. Do našich 56 prodejen to máte blízko, ať už bydlíte kdekoliv. Jsou pro Vás otevřeny 7 dní v týdnu, stejně jako náš úctyhodně zásobený e-shop na www.mountfield.cz.

Vedle širokého výběru sekaček, zahradních traktorů nebo křovinořezů u nás najdete velkou nabídku například řetězových pil, čerpadel, hadic, kutilského elektronářadí atd. atd.

V MOUNTFIELDU však myslíme i na to, že zahrady jsou odpočinkovým prostorem. Proto u nás najdete desítky typů bazénů od jednodušších až po luxusní. Nebo také akrylátové a nafukovací vířivky…a k tomu všemu i spoustu venkovního nábytku, grilů nebo krmiva pro kočky a psy.

Vše pro Vás…

Významná je rovněž šíře poskytovaných služeb: třeba dostupná síť servisních středisek, bezplatné posezónní prohlídky zahradní techniky, letos nově zavedené i předsezónní servisy s výhodnými cenami nebo prodloužené 3 až 7leté záruky. A pyšníme se i tím, že lidem dovážíme objemné zboží zadarmo až k domu, stroje předáváme připravené k provozu a bazény každému instalujeme…

A pro své zákazníky máme i bohatý Věrnostní program.

Více najdete na www.mountfield.cz, kde se můžete rovněž zaregistrovat k odběru pravidelných informací o akčních nabídkách a věrnostních benefitech.

Články - další články

Doporučujeme