Primark bude možná v Praze! 5 tipů, jak v něm dobře nakoupit. ANKETA

8. února 2017·Články·Redakce

První prodejna irského prodejce oblečení by měla být do půl roku otevřena v novém Centru Chodov. Není to ale zcela jisté. Zatím se tedy za nákupy levné módy musíme vydávat za hranice. Frekvence 1 přináší několik užitečných rad, jak v Primarku nejlépe nakoupit.

#1. Nakupovat běžte hned po začátku otvírací doby (většinou v 8 hodin ráno)

Nejen, že předejdete obrovským frontám, ale oblečení bude ještě srovnané. Ranní ptáče – lépe a v klidu nakoupí.

#2. Oděvy si pořádně prohlédněte, aby nevypadaly příliš lacině

Nedá se nic dělat. Cena a design oblečení v Primarku odpovídá jeho kvalitě. Vybírejte proto kousky, které nevypadají jako ten nejposlednější hadr od Vietnamců. Podívejte se, aby z oblečení nelezly nitě. Nikdo není tak bohatý, aby si kupoval levné věci. Navíc, když levně i vypadají.

#3. Nevybírejte moc výrazné kousky

Ačkoliv Primark v Česku  zatím není, i tak se vám může stát, že na ulici narazíte na někoho, kdo má stejné oblečení z Primarku jako vy. Na Facebooku existují skupiny, kde si české zákaznice od jiných nechávají dovézt vybrané oblečení. Ideálně ale v Primarku nakoupíte základní kousky oblečení.

#4. Oblečte se pohodlně a jednoduše

I když přijdete velmi brzy, začnou se zkušební kabinky rychle plnit. Rychlost proto bude vaším největším spojencem. Nepomůže vám, když přijdete navlečeni jako pumpa.

#5. Buďte sytá a vezměte si s sebou pití

V hlubinách obchodu s levným oblečením, jehož výroba se podle aktivistů rozhodně neobejde bez dětské práce, můžete “zkejsnout” hodně dlouho. Záleží na tom, jak moc vás pohltí nakupovací mánie. Proto s sebou mějte alespoň dostatek pití. Když půjdete zkoušet o hladu, asi vám elán nevydrží.

[totalpoll id=”166260″]

 

 

Články - další články

Doporučujeme