Radiokemp Frekvence 1 je opět tady! Který speciální host dorazí k nám na Lipno?

30. června 2019·Články·Lukáš Vaněk

Po úspěšném prvním ročníku se unikátní projekt Radiokemp Frekvence 1 opět hlásí o slovo. I během letošního léta se moderátoři ranního vysílání vydají za vámi do kempů, kde s nimi můžete posedět o táboráku, opékat buřty a zazpívat si. První zastávkou bude Lipno.

Unikátní projekt Radiokemp Frekvence 1 se mohl minulý rok pyšnit hojnou účastí návštěvníků a výbornou atmosférou. I o těchto letních prázdninách se můžete těšit na speciální hosty, kteří se postarají o to, aby čas strávený v kempu byl ještě příjemnější.

Pokud máte čas a chuť strávit s Frekvencí 1 báječné dva dny, tak už budete mít možnost toto úterý a středu na Lipně. Ano, správně, od 2. do 3. července vám na lipenské přehradě v Camping Lipno Modřín bude Frekvence 1 blíž než kdy jindy. Posluchači a další návštěvníci kempu si budou moct zazpívat u táboráku a opékat buřty s naším speciálním hostem Markem Ztraceným.

Jestli vás zajímá, jak vypadá práce moderátorů, tak se můžete ve středu ráno podívat na rozhovor, který bude vysílán živě. Pokud do kempu nestihnete dorazit, nevadí. Milerádi vás uvidíme například na Parádafestu Frekvence 1, který se koná 10. srpna v přírodním divadle Konopiště.

Chcete vidět, jaká atmosféra panovala minulý rok na jedné z našich zastávek? Podívejte se na video z královéhradecké Sobotky.

Články - další články

Doporučujeme