Rolling Stones na podzim zahrají v Evropě! Přijedou i do Česka?

9. května 2017·Články·Redakce

Rockoví matadoři Rolling Stones zahrají v září a říjnu v devíti evropských zemích, včetně Rakouska a Německa. Do České republiky ale tentokrát nezavítají. O novém turné s názvem Bez filtru (No filter) dnes kapela informovala na svém webu. Britská skupina vystoupí v obvyklém složení a potěší fanoušky známými hity i několika překvapivými skladbami.

Rolling Stones ohlásili celkem 13 koncertů, turné zahájí 9. září v Hamburku. Po Německu se zastaví v Rakousku, Švýcarsku, Itálii, Španělsku, Nizozemsku, Dánsku, Švédsku a na konec ve Francii, kde zahrají 19. a 22. října.

Kapela se představí ve svém dlouholetém složení Mick Jagger (zpěv), Keith Richards (kytara), Ronnie Wood (kytara) a Charlie Watts (bubny). “Jsem opravdu nadšen, že jedeme na podzim na turné po Evropě a že se vrátíme na některá známá místa a na další, kde jsme ještě nekoncertovali,” okomentoval blížící se vystoupení třiasedmdesátiletý frontman Jagger.

Kapelu Rolling Stones proslavily hity jako je Angie, Wild Horses, Memory Motel, Honky-Tonk Women, nebo (I Can’t Get No) Satisfaction. Jejich první album vyšlo v roce 1964. Během následujících desetiletí vydaly ještě asi 30 studiových desek. Ta poslední, z loňského roku, nese název Blues & Lonesome.

Zdroj: ČTK

Články - další články

Doporučujeme