Růžový dům rozdělil internet na dva tábory. Pro některé kýč, pro další splněný dětský sen

11. února 2020·Články·Redakce

Dům ve stylu Barbie vyvolává na sociálních sítích vášnivé diskuze. Vidíte v něm umělecké dílo, splněný dětský sen o princeznovském bydlení nebo je to pro vás kýč jak vyšitý? Někteří ho nechtějí ani vidět, jiní v něm touží přespat, emoce vzbuzuje na všech frontách. Proč ho majitelé stavěli?

Interiér růžového domu je detailně propracován. Nechybí lesk jako blesk, neonové aplikace, jednorožci, srdíčka a vůbec všechny symboly světa Barbie, princezen a cukrové vaty. Je to sladké na pohled a je toho hodně. Chcete vidět víc? Zamluvte si pokoj a možná zjistíte, že není všechno jen holčičí. V domě nechybí herna, luxusní ložnice se stylovou postelí – která není růžová, koupelna v černobílém stylu nebo elegantní hnědo-bílý nábytek.

Dům se nachází v britském Essexu a majitelé tenhle monument rozhodně nepostavili pro sebe. Šest ložnic, šest koupelen, obrovská zahrada, nezapomenutelný nocleh – to vše za 5000 korun na osobu. Můžete zde mít i večírek nebo oslavit narozeniny ve velkém stylu. Ženy se sem jezdí dívat na to, o čem jako malé snily.

Články - další články

Doporučujeme