Silné foto obletělo internet. Sestřička ve svatebních šatech pomáhala u dopravní nehody

2. července 2020·Články·Barbora Pisingerová

Foto: Facebook / Calvin Taylor

Dojemné foto z dopravní nehody dokazuje, že někteří lidé mají srdce skutečně na tom správném místě. Když se sestřička Rachel vracela ze své vlastní svatby, stala se svědkem dopravní nehody. Neváhala ani vteřinu a ještě ve svatebních šatech přispěchala na pomoc potřebným. 

Občas se člověk objeví přesně v ten správný čas na správném místě. Přesně to se stalo sestřičce jménem Rachel Taylor, která se zrovna vracela ze své vlastní svatby. Žena se zdravotním vzděláním se na místo dostala právě včas, aby mohla pomoct zraněným, kteří to potřebovali.

“Na cestě domů z naší úžasné svatby jsme nedaleko našeho domova viděli velké SUV, které narazilo do nehody dalších tří aut. Zastavili jsme a viděli jsme, jak lidé mezi dvěma auty vytahují ženu s řeznou ránou až ke stehenní kosti. Moje fantastická nevěsta vyskočila z auta, pořád ještě ve svatebních šatech, a pospíchala k nim, zatímco já jsem volal na tísňovou linku,” napsal ženich Calvin Taylor o zážitku na Facebook.

On our way back to our home after an amazing and beautiful wedding day, literally blocks from our new home, we saw a…

Zveřejnil(a) Calvin Taylor dne Pondělí 22. června 2020

“Rachel tu ženu držela, moc hezky na ni mluvila a pomáhala jí, dokud nedorazili zdravotníci. Držela ji aspoň 15 minut, než ji záchranáři naložili na nosítka,” vychvaloval svou partnerku novomanžel.

Dvojice byla vděčná, že se na místo dostala v ten pravý čas, aby mohla pomoci. “Mám takové štěstí, že mám tak báječnou manželku, která se vždycky postará o ty, kteří to potřebují. Oba jsme měli štěstí, že jsme mohli být na správném místě v ten pravý čas, abychom mohli něco udělat,” uvedl Calvin.

“Rachel a já jsme na cestě na naše líbánky a já jsem pořád ještě úplně pryč z toho, jak vystoupila v tak děsivé situaci a udělala to nejlepší. Nemůžu se dočkat, až nastoupí do nemocnice a bude moct pomáhat lidem každý den. Jsem nesmírně pyšný na svou ženu. Nemůžu se dočkat zbytku svého života s někým, kdo je opravdovou služebnicí Boží, a sloužit po jejím boku,” rozplýval se ženich.

Foto: Facebook / Calvin Taylor; Rachel Taylor

Články - další články

Doporučujeme