Skřítek Dobby žije? Bezpečnostní kamera zachytila tvora podobného postavě z Harryho Pottera

10. června 2019·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: ČSFD.cz

Bezpečností kamera zachytila tvora, který vypadá přesně jako postava skřítka Dobbyho z filmů o čarodějnickém učni Harry Potterovi. Ačkoli byl záznam z facebooku majitelky nahrávky smazán, video se stalo na sociálních sítích virálním. Podoba tvora s filmovou postavou je totiž neuvěřitelná.

Majitelka domu Vivian Gomez nemohla uvěřit svým očím, když venku tvora spatřila. “Nejprve jsem před dveřmi spatřila stín, posléze jsem si všimla této věci… viděl někdo někdy něco podobného na svých kamerách?” uvedla šokovaná žena na svém facebooku.

Záznam byl sice ze sociální sítě smazán, ale pozorní uživatelé si jej všimli a začali jej sdílet a stahovat. Video se nakonec stalo virálním a zaregistrovala jej i média.

Postava podle uživatelů a fanoušků Harryho Pottera skutečně vypadá jako skřítek Dobby, jenž zemřel sedmém díle s podtitulem Relikvie smrti, respektive v první části stejnojmenného filmu, který byl rozdělený na dva díly.

Někdo sice věrohodnost nahrávky zpochybňuje tím, že je počítačově upravená. Jestli tomu tak je, tak se však jedná o povedené triky. Co si myslíte vy?

Články - další články

Doporučujeme