Skupina opilců vyhodila psa z terasy na ulici. Poté jej ještě zmlátila

18. dubna 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Christian Dutu (Facebook)

Hrůzný čin se odehrál v anglickém Liverpoolu. Skupina opilých individuí vlezla na terasu a vyhodila na ulici psa. Ten sice pád z výšky přežil, ale skupina jej poté začala mlátit tyčemi. Veterináři už pro něj nemohli nic udělat.

Skupina čítající zhruba 40 lidí se v opilosti procházela po Liverpoolu a házela lahve na zaparkovaná auta. Velký humbuk vzbudil obyvatelku jednoho bytu. Když vylezla na terasu a požádala skupinu, aby přestala dělat rámus, stala se málo vídaná věc.

Nejméně deset lidí vylezlo za ženou na balkon a začalo si s ní vyřizovat účty. 27letý syn Christian Dutu se své matky pokoušel zastat, ale nebylo to nic platné. Své majitele se pokoušel chránit i jejich buldok Hindo, který však za to zaplatil cenou nejvyšší.

Opilí jedinci popadli psa za nohy a vyhodili jej z terasy na ulici. Pes sice pád z výšky přežil, ale skupina popadla tyče a začala jej na zemi mlátit. Majitel psa okamžitě seběhl dolů a pokoušel se skupina od psa odehnat. “Podařilo se mi ho odtáhnout. Když jsme však přijeli k veterináři, tak doktor konstatoval, že už je pozdě. Zemřel. Bylo to strašné,” komentoval událost Dutu pro server metro.co.uk.

Policie vyhlásila po skupině pátrání. Vyšetřování je však podle policejní mluvčí teprve na začátku.

Články - další články

Doporučujeme