StarDance zná finálovou trojici. V semifinále skončila herečka Veronika Arichteva

9. prosince 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: StarDance (Facebook)

Sobotní večer taneční soutěže StarDance přinesl novinku, díky níž mohli televizní diváci sami určit, jaký pár chtějí vidět ve finálové trojici.

Průběh večera byl stejný jako v minulém kole. Páry zatančily dva tance, po nichž následovalo rozhodnutí, kdo postupuje dále. Tady ovšem přišla na řadu zmíněná novinka. Do finálového kola, které se koná příští sobotu, poslali diváci dva páry – herce Jiřího Dvořáka s partnerkou Lenkou Norou Nádvorkovou a herečku Pavlu Tomicovou s tanečníkem Markem Dědíkem. Zbylé páry, olympijský vítěz v moderním pětiboji David Svoboda s Veronikou Lálovou a herečka Veronika Arichteva s Michalem Necpálem, zatančily ještě jeden, poslední tanec.

Ještě před ním se však otevřely hlasovací brány a diváci mohli posílat hlasy, které se počítaly od nuly. Páry tak byly před tímto rozstřelem na stejné pozici.

Svoboda s Lálovou zvolili jako svůj poslední tanec paso doble, zato Arichteva s Necpálem valčík. Do finálové trojice diváci nakonec poslali Svobodu s Lálovou. “Neberu to jako prohru, ačkoli mě mrzí, že jsme se nedostali do finále. Pro mě je to neuvěřitelná výhra už jen kvůli tomu, že jsme se dostali takhle daleko, když si vzpomenu na své začátky,” nechala se slyšet herečka a moderátorka Veronika Arichteva.

View this post on Instagram

Do finále dnes bohužel nedotančila Veronika & Michal. ?

A post shared by StarDance (@stardancecz) on

Články - další články

Doporučujeme