Stromečky, rodina, ozdoby… Podívejte se, jak Vánoce oslavili nejznámější Češi

25. prosince 2016·Celebrity·Redakce

Vánoce českých celebrit

Vánoce jsou svátky, které se každý snaží strávit se svými nejbližšími. Podívejte se, jak včerejší Štědrý den oslavili nejslavnější Češi.

Vánoční video s přáním zveřejnili politici Andrej Babiš a Petr Fiala, a prvně jmenovaný se v něm pochlubil svetrem se sobem. Natočit se nechal i zpěvák Dalibor Janda, se stříbrným vánočním řetězem obtočeným kolem krku.

Jeho slavnější kolega Karel Gott zveřejnil fotografii s krásným vánočním stromkem. “Přátelé, přeji vám hezké a klidné dny vánoční. Prožijte je v blízkosti těch, které máte rádi a se kterými jste šťastní. Ozdobte úsměvem dům a poseďte chvíli, jsou svátky,” napsal ve vzkazu na Facebooku.

U stromku se fotili i Ewa Farna a Michal David, který se pochlubil fotografií ze slovenského Chalúpkova. A také Richard Krajčo s přítelkyní Karin. Tomáš Klus zase přidal fotografii i se svými dvěma dětmi.  “My už máme naděleno! ❤️Plno dobrot i dobroty všem!,” připsal k ní.

To Lucie Bílá se pochlubila krásně vánočně nazdobeným domem, Lucie Vondráčková zveřejnila přání napsané ve sněhu. A Monika Absolonová se vyfotila s celou rodinou. “Kromě dárků, sněhu a chutného kapra, Vám přeju hlavně lásku a zdraví Vám a Vašim rodinám! Šťastné a Veselé!!❤️

Vánoce samozřejmě slavili i sportovci, pokud se zrovna nemuseli připravovat na velkou akci, jako například juniorští reprezentanti v hokeji. Nejlepší český sportovec roku Lukáš Krpálek dal na Facebook obrázek v judistickém stylu a rychlobruslařka Martina Sáblíková se nechala vyfotit v kožichu pod padajícím sněhem. A napsala: “Přeji jen úsměv na tváři a když přijdou slzičky, ať to jsou jen slzy štěstí

Celebrity - další články

Doporučujeme